Reteaua Romcar a vandut 2.268 unitati in luna octombrie 2007, ceea ce reprezinta un nou record pentru Ford pe piata auto din Romania. Cresterea aferenta perioadei similare a anului trecut este de 85,74%.
"Pentru noi aceasta crestere semnificativa este semnul unei orientari a pietei si clientilor catre o optiune pe termen lung.
Achizitia nu se mai face doar pe baza pretului initial, ci are in vedere calitatea serviciilor, elementele de relationare cu reteaua, cu service-ul", a declarat Catalin Gavra, director general Romcar.
Cea mai importanta contributie la obtinerea acestor rezultate a avut-o Ford Focus, cu 1.004 unitati vandute, in crestere cu 273,23% fata de octombrie 2006. De asemenea, vanzari importante s-au inregistrat la modelele Fiesta - 490 de unitati, New Transit - 293 de unitati si Fusion - 230 de unitati vandute. De la inceputul anului, reteaua Romcar a vandut 16.900 de autovehicule Ford.
"Atribuim rezultatele acestei cresteri eforturilor conjugate de dezvoltare a retelei si implicit a serviciilor postvanzare la standardele Ford oferite clientilor, investitiilor efectuate in infrastructura si in pregatirea personalului si nu in ultimul rand echipei Romcar", a mai adaugat Catalin Gavra.
Reteaua Romcar a ajuns in acest an la 26 de locatii de distributie si 24 de unitati de service care opereaza la standardele companiei, dezvoltarea retelei fiind unul din obiectivele principale ale companiei.
Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 13 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.