Actorii romani joaca la Budapesta. Teatrul National din Bucuresti va efectua un turneu in capitala Ungariei in  perioada 31 octombrie - 5 noiembrie 2007, cu spectacolul "Inima de caine" dupa Mihail Bulgakov, in regia lui Yuriy Kordonskiy, la inv
Actorii romani joaca la Budapesta. Teatrul National din Bucuresti va efectua un turneu in capitala Ungariei in perioada 31 octombrie - 5 noiembrie 2007, cu spectacolul "Inima de caine" dupa Mihail Bulgakov, in regia lui Yuriy Kordonskiy, la invitatia Institutului Cultural Roman din Budapesta. Cele doua reprezentatii ale piesei vor avea loc in zilele de 3 si 4 noiembrie 2007, pe cea mai importanta scena a Ungariei, Teatrul Katona Jozsef din Budapesta. Din distributie fac parte Victor Rebengiuc, Mircea Rusu, Marius Manole, Florina Cercel, Cecilia Barbora, Tania Popa, Şerban Ionescu, Gavril Patru, Alexandru Bindea, Monica Florescu, Afrodita Androne, Dragos Ionescu, Razvan Popa. Pentru prestatia din acest spectacol, Victor Rebengiuc a primit premiul pentru "Cel Mai Bun Actor" la Gala Premiilor UNITER 2006. "Inima de caine" este o incitanta transpunere dramatica a romanului lui Mihail Bulgakov. Povestea cainelui transformat in om printr-un experiment de laborator condus de un batran savant si trairile omului rezultat, care nu era mai presus de cainele din care se nascuse, are pentru toti cei care au traversat aceeasi istorie o semnificatie foarte limpede. Pentru ceilalti ramane o simpla poveste bizara, cu final neasteptat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.