Trei ciobani harghiteni sunt cercetati pentru braconaj dupa ce, in luna august, au omorat, au transat si ingropat un urs care le-a atacat animalele de la stana. Martorul ocular s-a prezentat insa abia acum la Postul de Politie Martinis, pentru a ses
Trei ciobani harghiteni sunt cercetati pentru braconaj dupa ce, in luna august, au omorat, au transat si ingropat un urs care le-a atacat animalele de la stana. Martorul ocular s-a prezentat insa abia acum la Postul de Politie Martinis, pentru a sesiza despre cele vazute. Martorul spune ca, in luna august, a vazut trei ciobani care au omorat cu batele un urs pe pasunea dintre satele Martinis si Badeni. Acesta sustine ca nu a venit pana acum sa-i reclame pe cei trei ciobani, intrucat s-a temut de faptul ca acestia se vor razbuna, avand in vedere ca stiau ca au fost vazuti de el in timp ce omorau ursul si si-ar fi dat seama cine i-a denuntat.
Omul a crezut ca, odata cu trecerea timpului, ciobanii nu-si vor mai aminti ca el a asistat la toata grozavia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.