Cele mai cunoscute vedete din Romania, Mihaela Radulescu si Andreea Marin, continua un scandal iscat, pare-se, dintr-un orgoliu personal al vedetei Antenei 1, care s-a simtit atacata de vesnica sa rivala, prezentatoarea “Surprizelor” de
Cele mai cunoscute vedete din Romania, Mihaela Radulescu si Andreea Marin, continua un scandal iscat, pare-se, dintr-un orgoliu personal al vedetei Antenei 1, care s-a simtit atacata de vesnica sa rivala, prezentatoarea “Surprizelor” de la TVR. In timp ce Radulescu spune ca sotia lui Banica jr a vrut sa o denigreze, de cealalata parte, Andreea Marin ne-a declarat ca, de fapt, a fost vorba de o dorinta a Mihaelei de a culege doar ea meritele de a-i fi salvat viata Teodorei, fetita bolnava de cancer a Lianei Stanciu, tragedie care se afla la baza acestei zarve rusinoase.

Intreaga poveste incepe joi, 25 octombrie, cand Mihaela Radulescu s-a mobilizat sa stranga minim 130.000 de euro, bani necesari pentru tratamentul Teodorei. Fetita Lianei Stanciu, moderatoare a emisiunii “Trenul vietii”, de la B1TV, si a lui Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis a fost diagnosticata cu cancer. Rugata de Liana Stanciu, Mihaela a lansat imediat o campanie de ajutorare a fetitei, care era deja internata la clinica Sfanta Anna din Viena. Radulescu a trimis mesaje pe telefonul mobil mai multor persoane, inclusiv colegei de breasla, Andreea Mar in, alaturi de care facuse echipa, in ultima vreme, in cadrul mai multor campanii umanitare.

Cunoscuta si ea pentru initiativele caritabile pe care le-a avut de-a lungul vremii, Andreea Marin nu a stat pe ganduri, ci a inceput sa dea sfoara-n tara pentru strangerea unei sume cat mai consistente de bani. A facut apel la toti cei despre care a crezut ca ar putea sa-si ofere ajutorul pentru fetita si a pregatit si o donatie financiara in numele familiei sale. Vineri dimineata insa, Andreea a fost anuntata de Mihaela ca nu mai este nevoie de bani, pentru ca se stransese intreaga suma necesara. “Vineri dimineata, Mihaela mi-a spus sa stau linistita, pentru ca s-au strans toti banii si nu mai e nevoie sa ma implic. Mi s-a parut putin ciudat ca nu mai e nevoie de bani, pentru ca o astfel de problema presupune cheltuieli indelungate. Sigur, m-am bucurat ca fetita va fi salvata si i-am trimis un mesaj in care i-am spus ca pot, totusi, sa transfer ce am adunat eu, in contul ei, in cazul in care mai e nevoie”. Mesajul trimis de Andreea Marin catre Mihaela Radulescu suna asa: “Bravo! Daca mai are nevoie dupa operatie, eu pot transfera ce am strans in contul tau! Oricum, faceam asta azi! Daca nu, redirectionez catre alte doua cazuri disperate cu copii la limita, care sunt inca nerezolvate la mine”. Una din acuzatiile Mihaelei Radulescu a fost aceea ca Andreea ar fi avut dubii in ce priveste contul deschis de vedeta Antenei 1 si de destinatia si modul de folosire a donatiilor si ca de aceea ar fi anuntat, in emisiunea de sambata, un alt cont. Insa tocmai faptul ca Andreea intentiona sa vireze donatia sa personala si restul de bani pe care-i adunase in contul Mihaelei sta ca dovada ca prezentatoarea “Surprizelor” nu s-a indoit nici o clipa de corectitudinea colegei sale de breasla.

In continuare, sfatul Mihaelei pentru prezentatoarea “Surprizelor” a fost sa gaseasca alta utilizare a banilor stransi.
Vineri seara insa, Andreea Marin primeste un telefon din partea Roxanei Iliescu, de la B1TV, care o roaga sa faca un apel umanitar, a doua zi, in cadrul emisiunii “Surprize, surprize”, in care sa faca public contul Lianei Stanciu, pentru donatii. La aceasta rugaminte, Andreea Marin spune ca a ramas perplexa. “Am intrebat-o pe Roxana pentru ce sa mai fac public contul, daca deja s-au strans banii necesari?! I-am spus ca asa ma anuntase Mihaela, ca totul s-a rezolvat. Mirata, Roxana mi-a raspuns ca nu e adevarat si ca Teodora are inca mare nevoie de bani pentru tratament. In acel moment, mi-a picat fisa! Mi-am dat seama ca, de fapt, Mihaela Radulescu nu m-a vrut in aceasta campanie si m-a dat la o parte, doar pentru a culege ea, singura, toti laurii gloriei de a o fi salvat pe fetita”. Andreea Marin ne-a mai spus ca, atunci, s-a hotarat sa nu se mai implice personal in strangerea de bani, ci doar sa anunte contul Lianei in emisiunea de sambata si sa ramana un simplu donator, alaturi de sotul ei, fara a face publica suma de bani cu care a ajutat la tratamentul Teodorei. Astfel, sambata dimineata, vedeta TVR a vrut sa depuna donatia sa in contul dat de Roxana Iliescu, pe numele Lianei Stanciu, insa banca era inchisa. Andreea a facut, in final, donatia, luni. “Dupa ce Mihaela mi-a spus ca s-au strans banii, i-am anuntat pe toti cei solicitati sa doneze ca nu mai este nevoie de ajutor financiar. Una dintre aceste persoane este Diana Lascarescu (n.r.sotia omului de afaceri Dan Sucu). I-am spus Dianei ca nu mai e nevoie de bani, iar ea, sambata, m-a auzit anuntand contul pentru donatii in emisiune! Va dati seama in ce situatie ridicola m-a pus Mihaela?”, se intreaba retoric Andreea Marin. Gazda “Surprizelor” mai spune ca ea a fost singura persoana informata gresit de Mihaela Radulescu in privinta situatiei financiare a campaniei.

“Bineinteles ca, sambata seara, am facut anuntul in emisiune. Am facut o exceptie, pentru ca noi nu avem voie sa facem apeluri umanitare, ci ne ocupam doar de cazuri care isi gasesc rezolvare. Am anuntat contul pe care mi l-a dat Roxana, pentru ca Liana are acces direct la el si astfel nu se mai pierde timp cu transferul bancar. De altfel, mai exista un cont, pe numele lui Mihai Georgescu, nu avea importanta ce cont anunt pe post. Toti colegii Lianei de la B1TV au donat direct in contul ei”, ne-a declarat Andreea. “Cat priveste exprimarea mea de sambata seara, in nici un caz nu am vrut sa insinuez ce crede Mihaela. Cand m-am referit la discretie, era vorba despre donatia mea personala si de faptul ca Liana si Mihai, din cate ii cunosc, nu-si doresc sa faca din tragedia lor o isterie la nivel national. Apoi, am spus ca eu si Stefan ne dorim sa ajutam discret pentru ca nu suntem interesati de topuri ale celor mai darnici donatori. Niciodata nu m-am batut cu pumnul in piept pentru situatiile in care, personal, am salvat vieti, iar acum, cu atat mai putin imi doresc sa fac asta!”, ne-a mai spus gazda “Surprizelor”.

“Radulescu ne-a prostit pe toti!”
Intrebata de ce crede ca Mihaela s-a simtit lezata de continutul anuntului facut, sambata seara, la TVR, Andreea Marin ne-a spus ca e fost vorba de orgoliul fara margini al vedetei de la Antena 1: “Nimeni nu a perceput acel anunt ca pe un atac al meu la adresa Mihaelei. Nici nu era menit sa fie un atac! De altfel, doar ea s-a simtit atacata, in orgoliul sau imens, si a concertat aceasta campanie in presa impotriva mea. Nu stiu cum poate sa-si imagineze ca as fi vrut sa o denigrez, in conditiile in care eu ma ocup de astfel de lucruri de atatia ani. Mi-am dorit sa fiu de ajutor pentru fetita, insa am inteles, abia in momentul in care m-a mintit ca s-au strans banii, ca de fapt, ea vrea sa iasa in fata, ea vrea sa apara ca o eroina. De altfel, am vazut ca presa asa o si prezinta. Daca judecam lucrurile asa, inseamna ca eu ar trebui sa fiu eroina in fiecare sambata, de noua ani incoace, prin toate cazurile carora le-am gasit rezolvare”. Apoi, Andreea marturiseste ca si-a dat seama, zilele acestea, de adevaratul carcater al Mihaelei Radulescu: “Acum inteleg ca, din partea ei, a fost o lupta pentru imagine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.