Cele mai bune interioare
Albumul "Interioare din Romania" editat de Igloo Media va fi lansat azi (orele 11.00) la "Market 8" din Capitala. Cea de a doua aparitie din Colectia "Igloo Best" continua seria initiata de Igloo in mai 2007 cu albumul "Case din Romania". Construit in jurul celor mai bune proiecte romanesti de amenajare interioara, el contureaza o imagine promitatoare a designului interior de calitate. (L.D.)
Seri de poveste
In aceasta seara, orele 18.00, odata cu premiera oficiala a spectacolului "Alba ca Zapada si cei sapte pitici" regizat de Cornel Todea, la Teatrul "Ion Creanga" va debuta un nou program - Seara povestilor - destinat celor mici. Luna aceasta, de la orele 18.00, in serile de joi veti putea vedea la "Creanga": "Tigrisorul caruia ii placeau clatitele" (8 noiembrie); "Alba ca Zapada si cei sapte pitici" (15 noiembrie); "De-as fi Scufita Rosie" (22 noiembrie) si "Harap-Alb" (29 noiembrie). (L.D.)
Galele APLER
A treia editie a Galelor APLER (Asociatia Publicatiilor Literare si Editurilor din Romania) are loc in perioada 1-3 noiembrie la Campina. In program este cuprinsa dezbaterea "Situatia critica a culturii scrise si necesitatea infiintarii Centrului National al Cartii din Romania", moderata de acad. Eugen Simion. Premiile APLER pentru 2006 (Revista anului, Editura anului, Graficianul de carte al anului, Autorul anului, precum si Premiul Dan Alexandru Condeescu pentru critica literara) vor fi decernate maine (ora 18.00) in cadrul unui spectacol multimedia. (L.D.)