Doi tineri cu virste de 19, respectiv 22 de ani s-au aruncat, legati cu un lant, de pe un bloc din sectorul 3 al Capitalei.



Pompierii urca trupul lui Alexandru Iamandi
in duba IML  Alexandru Mihai Iamandi, 1
Doi tineri cu virste de 19, respectiv 22 de ani s-au aruncat, legati cu un lant, de pe un bloc din sectorul 3 al Capitalei.



Pompierii urca trupul lui Alexandru Iamandi
in duba IML Alexandru Mihai Iamandi, 19 ani, si Andrei Constantin Tataru, 22 de ani, au ales ieri dupa-amiaza o cale cu totul inedita de a-si pune capat zilelor. Ei s-au suit pe acoperisul unui bloc cu 10 etaje din sectorul 3 al Capitalei, s-au legat de git cu un lant si s-au aruncat de pe imobil. Iamandi a cazut pe copertina de la nivelul etajului 1, iar Tataru a ramas atirnat pina a venit politia si a taiat lantul care ii lega pe cei doi. Potrivit martorilor oculari, inainte de a comite suicidul, cei doi tineri s-au certat cu unul dintre locatari, care a urcat si el pe acoperis ca sa-i mustre pentru ca faceau galagie.

Alexandru Mihai Iamandi era cunoscut de catre vecini ca un tinar cu probleme: tatal sau ispaseste o pedeapsa cu inchisoarea pentru viol si furt, iar mama sa e plecata la munca in SUA. O sora a sa, rezidenta in Belgia, tocmai venise zilele acestea in Romania, cu scopul de a-si lua fratele cu ea. Vecinii spun ca Alexandru obisnuia sa se drogheze si, dupa ce a terminat scoala, a incercat de mai multe ori sa se angajeze, dar abandona munca dupa citeva zile. Despre Andrei Constantin Tataru, martorii stiu doar ca era prieten vechi cu Alexandru Iamandi, pe care il vizita des, fara sa poata oferi alte detalii.

La fata locului s-au deplasat politisti de la Sectia 13, procurori si echipa operativa a Politiei Capitalei pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul si, eventual, motivele pentru care cei doi tineri au ales o astfel de moarte. Cei doi nu au lasat nici un mesaj justificativ.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.