DINAMO - Actionarii au sarit la gatul antrenorului  Presedintele executiv si unul dintre actionari, Vasile Turcu, au acuzat tactica falimentara a tehnicianului, lasand de inteles faptul ca italianul ar putea fi inlocuit daca echipa nu va av
DINAMO - Actionarii au sarit la gatul antrenorului  Presedintele executiv si unul dintre actionari, Vasile Turcu, au acuzat tactica falimentara a tehnicianului, lasand de inteles faptul ca italianul ar putea fi inlocuit daca echipa nu va avea rezultate imediate.   Ultimele doua partide, cu "Poli" Timisoara, pe teren propriu, si cu Unirea Urziceni, in deplasare, Dinamo le-a disputat in superioritate numerica. Nu au profitat, remizand in ambele situatii, 1-1, respectiv 0-0, fapt ce a starnit mania conducatorilor.   REFUZAT. Enervat de impotenta ofensiva a "cainilor", presedintele executiv, Cristi Borcea, i-a reprosat lui Walter Zenga faptul ca echipa joaca fara nici un orizont, fara nici o idee tactica. "Trebuie facut ceva. Nu jucam nimic. Am ajuns niste bieti catelusi. Stim doar sa ne aparam in stil italian. Nu se mai poate asa", a declarat Borcea la final, sustinut si de Vasile Turcu: "Antrenorul stie cel mai bine ce se intampla la echipa, iar jucatorii evolueaza dupa cum le cere antrenorul. Asta spune totul". Ieri, Borcea a vorbit pe alt ton, dar a lasat de inteles ca orice este posibil: "Zenga are un contract ferm si el stie ca are de indeplinit un obiectiv. La Dinamo nu sta nici Mourinho, daca nu avem rezultate". Referitor la remiza de la Urziceni, Zenga a declarat: "Nu este obligatoriu sa castigi, chiar daca ai un om in plus". Pe langa acest scandal intern, dinamovistii sunt decimati pentru partida de la Craiova, de sambata. Astfel, Ropotan si Adrian Cristea sunt suspendati, lui Moti i-a recidivat accidentarea mai veche, iar Stoican si Blay sunt incerti. daniel.stan@jurnalul.ro   Bergodi infirma Surse din cadrul gruparii din "Stefan cel Mare" sustin ca este posibil ca Zenga sa fie inlocuit cu Cristiano Bergodi, fost tehnician al Rapidului. Numai ca acesta infirma momentan varianta: "Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo si nu cred ca ar fi posibil asa ceva. Sunt la curent cu tot ce se intampla in campionat, dar, cel putin deocamdata, nu se pune problema sa ma intorc in Romania". O alta varianta, putin plauzibila totusi, este Razvan Lucescu, tehnician dorit de mai multe ori in ultimul timp.   Avertisment De criticile conducerii nu au scapat nici jucatorii lui Walter Zenga, actionarul Vasile Turcu fiind cel mai vehement. "Ii simt pe jucatori ca nu mai sunt cei din sezonul trecut. Nu mai vad acea determinare, eu ii vreau din nou adevarati spartani. Chiar nu ne putem da seama ce se intampla. Le transmit sa se trezeasca, inca mai avem sanse, nu e prea tarziu pentru indeplinirea obiectivelor", i-a avertizat oficialul pe jucatori.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.