Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat ieri ca a propus comisiei care lucreaza la Regulament sa prevada ca, in cazul in care senatorii semneaza condica de prezenta si apoi pleaca de la sedinta de plen, sa fie considerati absenti si sa l
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat ieri ca a propus comisiei care lucreaza la Regulament sa prevada ca, in cazul in care senatorii semneaza condica de prezenta si apoi pleaca de la sedinta de plen, sa fie considerati absenti si sa li se aplice sanctiuni.
Sanctiunea pe care Vacaroiu vrea sa o aplice deputatilor care parasesc sedinta inainte de sfarsitul acesteia este de a le taia acestora jumatate de zi de lucru. Presedintele Senatului a aratat ca, desi comisia a elaborat un raport, nu se specifica acest aspect al prezentei senatorilor la sedintele de plen. "Daca senatorul vine in sala, semneaza de prezenta si apoi pleaca, iar eu fac apelul si vad ca nu este prezent, nu pot sa spun ca este prezent. Ceea ce a sesizat si presa de multe ori”, a spus Vacaroiu. Modificarile care au intervenit in Regulament vor fi adoptate saptamana viitoare in Biroul Permanent.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.