Rugbystii rusi au avut parte de mai multe surprize in Romania. Initial au fost convinsi ca niste hoti le-au furat o parte din echipament chiar din locul unde erau cazati, Hotelul Student Parc din Complexul Lacul Tei. Prezenti la Bucuresti pentru mec
Rugbystii rusi au avut parte de mai multe surprize in Romania. Initial au fost convinsi ca niste hoti le-au furat o parte din echipament chiar din locul unde erau cazati, Hotelul Student Parc din Complexul Lacul Tei. Prezenti la Bucuresti pentru meciul din Cupa Europeana a Natiunilor, rusii au ramas in prima faza fara 9 perechi de ghete cu crampoane, 5 de pantofi sport si mai multe tricouri. Imediat, Federatia Romana de Rugby a reactionat: „Ne exprimam regretul in legatura cu incidentul petrecut. Speram ca politia sa gaseasca vinovatii. Este pacat ca imaginea tarii noastre este umbrita de astfel de evenimente, inaintea unui meci international.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.