Componentii reprezentativei de rugby a Rusiei au fost furati, marti seara, chiar in incinta hotelului din Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei. Sositi mai devreme in Capitala pentru a pregati meciul cu selectionata "frunzei de stejar" din cad
Componentii reprezentativei de rugby a Rusiei au fost furati, marti seara, chiar in incinta hotelului din Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei. Sositi mai devreme in Capitala pentru a pregati meciul cu selectionata "frunzei de stejar" din cadrul Cupei Europene a Natiunilor, rugbistii rusi au declarat politistilor sositi la fata locului imediat dupa incident ca au ramas fara mai multe perechi de ghete si tricouri de antrenament care se aflau la uscat pe holul hotelului!
Reprezentativa de rugby a Rusiei a fost calcata de hoti, marti seara, in timp ce la hotelul din Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei in care s-a cazat de la inceputul acestei saptamani a avut loc o pana de curent. Conform declaratiei managerului Dimitri Afinogenov, totul s-a petrecut dupa antrenamentul de marti seara, sportivii rusi folosind holul comun al hotelului pentru a-si pune la uscat ghetele si echipamentul. Dupa ce pana de curent a fost remediata, delegatia rusa a constatat disparitia echipamentului sportiv si a reclamat politistilor chemati de urgenta la fata locului ca persoane neidentificate au furat noua perechi de ghete de joc, cinci perechi de incaltari de tip sport, dar si numeroase tricouri, sorturi si treninguri de antrenament. Impacientati ca nu vor putea evolua in meciul de duminica, programat sa se desfasoare pe Stadionul Arcul de Triumf, de la ora 13, rusii au inceput sa caute solutii pentru a intra macar in posesia unor ghete de joc.
"FR Rugby isi exprima regretul in legatura cu incidentul petrecut. Speram ca Politia sa gaseasca vinovatii. Este pacat ca imaginea tarii noastre este umbrita de astfel de evenimente, inaintea unui meci international. Chiar daca rusii ne sunt adversari, duminica, FR Rugby doreste sa ajute delegatia Rusiei cu echipament - daca vom fi solicitati - si vom pune la dispozitie ghete de joc pentru acest meci. Dorim sa aratam ca familia rugbyului este unita, indiferent de granite sau adversitati sportive", se arata intr-un comunicat remis, ieri, de conducerea FRR. Pe de alta parte, si conducerea CS Dinamo a anuntat ca este pregatita sa puna la dispozitia jucatorilor rusi ghetele de joc, dupa ce, ieri dimineata, in timpul unei intalniri care a avut loc la sediul clubului din Soseaua Stefan cel Mare, managerul Afinogenov i-a povestit vicepresedintelui dinamovist Pompiliu Bors despre patania de marti seara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.