Organizatiile studentesti au cåstigat o prima batalie in incercarea de a anula „rectoratul pe viata“ propus de parlamentari. Acestea se tem insa ca propunerea de modificare legislativa va fi aprobata totusi de Camera Deputatilor. <
Organizatiile studentesti au cåstigat o prima batalie in incercarea de a anula „rectoratul pe viata“ propus de parlamentari. Acestea se tem insa ca propunerea de modificare legislativa va fi aprobata totusi de Camera Deputatilor.

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) si Federatia Sindicatelor „Alma Mater“ au recunoscut ca amendamentele la initiativa legislativa a celor 48 de senatori si parlamentari au fost acceptate de catre Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor. Numai ca ambele organizatii prezente la consultari si-au manifestat temerea fata de faptul ca „rectoratul pe viata“ ar putea fi votat de parlamentari, dat fiind ca interesele sunt foarte mari.

Dupa cum se stie, in mare secret, 48 de parlamentari au semnat, in frunte cu Olguta Vasilescu, lider PRM si presedintele Comisiei de invatamant a Camerei Deputatilor, o initiativa legislativa de modificare a Legii Invatamantului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.