Scandal urias la meciul disputat ieri la Urziceni intre Unirea si Dinamo (0-0). Totul a pornit de la eliminarea justificata a unui fotbalist al gazdelor, Gomes, in minutul 41. Extrem de nervosi, Dan Petrescu si Mihai Stoica au parasit banca tehnica,
Scandal urias la meciul disputat ieri la Urziceni intre Unirea si Dinamo (0-0). Totul a pornit de la eliminarea justificata a unui fotbalist al gazdelor, Gomes, in minutul 41. Extrem de nervosi, Dan Petrescu si Mihai Stoica au parasit banca tehnica, traversand ostentativ gazonul. In timp ce antrenorul a vrut sa scoata echipa de pe teren, managerul general a luat cu asalt loja in care se aflau oficialii lui Dinamo. MM l-a injurat in prima faza pe Cristi Borcea, dupa care l-a luat de guler, bruscandu-l. In conflict au intervenit Victor Becali si Florian Walter, care au sarit sa-l apere pe dinamovist. Din toata altercatia, MM pare sa fi iesit cel mai sifonat.

Intre presedintele executiv al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, si oficialii clubului Dinamo, Cristi Borcea si Florian Walter, au avut loc incidente in loja unde a fost gazduita delegatia gruparii "alb-rosii", dupa eliminarea din minutul 40 a lui Ricardo Gomes. Conform unor surse neoficiale, Stoica a intrat injurand in loja bucurestenilor, iar Borcea si Walter au sarit la bataie. Din cate se pare, oficialul gruparii din Urziceni a iesit destul de "sifonat& quot; din acest incident, aplanat doar la interventia impresarului Victor Becali.

„Bursucul” a vrut sa-si retraga echipa de pe teren

Scandalul a inceput in minutul 40 al meciului de la Urziceni. Antrenorul echipei Unirea, Dan Petrescu, a intentionat sa-si retraga jucatorii de pe teren, la scorul de 0-0, dupa ce arbitrul Istvan Kovacs l-a eliminat corect pe Ricardo Gomes, in urma unui fault foarte dur asupra lui Gabriel Bostina. Dan Petrescu a fost convins de un oficial al gruparii ialomitene sa nu retraga echipa de pe teren si a plecat la vestiare injurand, dar fara a fi eliminat de arbitru. In schimb, presedintele ialomitenilor, Mihai Stoica, a fost trimis in tribuna pentru proteste. Acesta a traversat terenul pentru a ajunge la vestiare, in tot acest timp injurand si intrebandu-l pe portarul dinamovist Bogdan Lobont: "Ce-a fost, ma? Ce-a fost?". Cand s-a apropiat de marginea terenului, MM a ridicat privirea spre tribuna oficiala, unde l-a observat pe presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, pe care l-a injurat.

Palme, pumni si picioare pentru MM Stoica


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.