Doi ofiteri ai Serviciului Federal Antidrog din Rusia au murit otraviti la Sankt Petersburg, a anuntat ieri Alexandr Mihailov, purtatorul de cuvant al serviciului, citat de RiaNovosti. Se presupune ca acestia sunt victime ale razboiului pe viata si
Doi ofiteri ai Serviciului Federal Antidrog din Rusia au murit otraviti la Sankt Petersburg, a anuntat ieri Alexandr Mihailov, purtatorul de cuvant al serviciului, citat de RiaNovosti. Se presupune ca acestia sunt victime ale razboiului pe viata si pe moarte din cadrul mai multor factiuni ale fostului KGB sovietic. Constantin Druzenco si Serghei Lomako au fost gasiti morti sambata. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca tipul de otrava gasit in corpurile celor doi. Moartea celor doi survine in contextul conflictelor din sanul comunitatii serviciilor intre fosti si actuali agenti secreti care formeaza baza echipei lui Putin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.