Romania, Serbia si Ungaria pregatesc un proiect de constructie a unei noi autostrazi, care va face legatura intre cele trei tari, traversand si vestul Romaniei, relateaza cotidianul ungar Nepszabadsag, citat de Mediafax. Proiectul a fost initiat de
Romania, Serbia si Ungaria pregatesc un proiect de constructie a unei noi autostrazi, care va face legatura intre cele trei tari, traversand si vestul Romaniei, relateaza cotidianul ungar Nepszabadsag, citat de Mediafax. Proiectul a fost initiat de Institutul de Transport din Serbia (CIP) si sustinut de compania ungara de stat Magyar Kozut, cu activitati in domeniul infrastructurii rutiere.
Autostrada va porni din orasul Smederevo din Serbia, situat pe malul Dunarii, va traversa Banatul sarbesc, pana in Ungaria, unde se va opri la punctul comun de frontiera al celor trei tari, in apropierea orasului Szeged.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.