Week-end-ul care ne asteapta ne aduce o vreme de toamna blanda. Astfel, maine, fenomenul meteorologic predominant va fi ceata, prezenta dimineata si seara in zonele de campie si cele depresionare. Mercurul termometrelor va atinge la amiaza valori d
Week-end-ul care ne asteapta ne aduce o vreme de toamna blanda. Astfel, maine, fenomenul meteorologic predominant va fi ceata, prezenta dimineata si seara in zonele de campie si cele depresionare. Mercurul termometrelor va atinge la amiaza valori de peste 10 grade si 17 grade Celsius in sudul tarii.

Duminica, evolutia unui sistem frontal de la latitudini nordice va aduce ploi pe arii extinse in jumatatea nordica a Romaniei si ploi slabe in restul teritoriului national. Cei care aleg sa-si petreaca ziua de duminca la munte se pot bucura de fulgi de nea, dar trebuie sa stie ca si vantul aici va avea intensificari, iar in zonele inalte va sufla tare.


NINSORI. Conform specialistului ANM Ortansa Jude in noaptea de duminica spre luni ploile se pot transforma in lapovita si ninsoare si la deal in nordul teritoriului, cu precadere in Maramures si Moldova.

Vremea va continua sa se raceasca accentuat, iar acest lucru se va simti in primele zile ale saptamanii viitoare. Valorile termice vor fi in scadere, iar maximele nu vor depasi 10 grade Celsius, iar de luni noaptea se vor inregistra si temperaturi negative.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.