In schimb, Rabei Osman Sayed Ahmed, cunoscut drept "Mohamed Egipteanul" si considerat unul dintre cei trei organizatori ai atentatelor, a fost achitat. Audienta Nationala, tribunalul din Madrid care se ocupa de cazurile de terorism, a cerut impotriva
In schimb, Rabei Osman Sayed Ahmed, cunoscut drept "Mohamed Egipteanul" si considerat unul dintre cei trei organizatori ai atentatelor, a fost achitat. Audienta Nationala, tribunalul din Madrid care se ocupa de cazurile de terorism, a cerut impotriva inculpatilor pedepse care insumeaza 311.865 de ani de inchisoare, limitate in practica la 40 de ani pentru fiecare. La 11 martie 2004, zece bombe au explodat in patru trenuri care asigurau legatura cu suburbiile, pline de navetisti care se indreptau spre gara Atocha din Madrid. Printre victime s-au numarat si 16 romani. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.