Vicepresedintele PNL, Ludovic Or­ban, a replicat ieri la "anuntul" facut de seful statului cum ca acesta ar putea sa aiba "surprize" din par­tea justitiei, ca se astepta ca pre­sedintele Basescu "sa fabrice ceva" impo
Vicepresedintele PNL, Ludovic Or­ban, a replicat ieri la "anuntul" facut de seful statului cum ca acesta ar putea sa aiba "surprize" din par­tea justitiei, ca se astepta ca pre­sedintele Basescu "sa fabrice ceva" impotriva sa, dar nu se astepta ca Tra­ian Basescu sa aiba "o atitudine atat de lamentabila". Orban a spus ca declaratiile sefului statului arata ca acesta fie detine informatii pe care nu ar trebui sa le detina, fie incearca "sa dea comenzi in direct la televizor" pentru a se fabrica dosare im­potriva sa. Basescu a spus, intr-o emi­siune tv, ca ministrul liberal al Transporturilor "fugea ca un lacheu" cand omul de afaceri Dorinel Umbra­rescu a reclamat ca nu-i fusesera pla­tite lucrarile, dar Orban l-a acu­zat ca minte. "Ma asteptam sa ma atace, dar credeam ca este un adversar serios, nu un manelist care canta dupa ureche", a conchis Orban.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.