Orange Romania lanseaza pe 1 noiembrie un pachet integrat de servicii de telefonie fixa si Internet, atat pentru companii, cat si pentru clientii individuali.
Pentru clientii business, sunt disponibile doua abonamente, unul de 24 euro/luna si al
Orange Romania lanseaza pe 1 noiembrie un pachet integrat de servicii de telefonie fixa si Internet, atat pentru companii, cat si pentru clientii individuali.
Pentru clientii business, sunt disponibile doua abonamente, unul de 24 euro/luna si altul de 36 euro/luna, in functie de numarul de minute incluse si de viteza de Internet, iar pentru clientii persoane fizice sunt disponibile tot doua abonamente de telefonie fixa si Internet, unul de 12 euro/luna, iar celalalt de 24 euro/luna.
Orange a mai anuntat largirea retelei de Internet mobil si marirea vitezelor pentru acesta, pana la 7,2 Mbps. Zonele din Bucuresti in care Internetul mobil de la Orange poate atinge viteza amintita sunt Piata Unirii, B-dul Magheru-Universitate, Piata Victoriei, Pipera si Baneasa.
"Prin dezvoltarea retelei broadband si lansarea unei oferte care combina accesul la Internet in banda larga cu telefonia fixa si telefonia mobila ne tinem promisiunea de a oferi servicii integrate utilizatorilor individuali si companiilor mici si mijlocii. Dorim sa oferim clientilor nostri servicii simple, usor de utilizat acasa, la birou sau atunci cand calatoresc", a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.
Operatorul estimeaza ca va ajunge la 10 milioane de clienti, pana la sfarsitul acestui an, daca se va mentine ritmul de crestere inregistrat in trimestrul trei.
"In trimestrul trei am inregistrat 738.000 de noi clienti, ceea ce reprezinta cea mai mare crestere din existenta noastra de zece ani in Romania. Este greu de estimat cand vom ajunge la 10 milioane de clienti, dar daca cifrele vor evolua ca pana acum, am putea atinge pragul la sfarsitul anului acesta", a spus Moat. El a mai spus ca 80% din totalul clientilor Orange sunt unici, adica au un singur contract si numar de telefon. Potrivit lui Moat, 32% din veniturile totale ale Orange provin de la clientii-companii.
Orange Romania estimeaza ca va incheia anul 2007 cu venituri de 1,2 miliarde euro, in crestere cu 11% fata de anul trecut, iar la finalul lui septembrie a ajuns la 9,31 milioane de clienti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.