PA&Co International (aflata in 'clubul>> firmelor de la Golden Blitz, n.n.) a amanat licitatia de atribuire a contractelor de deszapezire pentru principalele drumuri care leaga Capitala de alte zone ale tarii, in conditiile in care a depus deja
PA&Co International (aflata in 'clubul>> firmelor de la Golden Blitz, n.n.) a amanat licitatia de atribuire a contractelor de deszapezire pentru principalele drumuri care leaga Capitala de alte zone ale tarii, in conditiile in care a depus deja o oferta. „Licitatia a fost amanata pentru ca firma PA&Co a depus o contestatie, astfel ca nu se pot deschide ofertele. Trebuie sa asteptam minimum 14 zile. Firma a cerut modificarea caietului de sarcini si luarea in considerare a mai multor lucrari similare din oferta lor, pentru a se putea incadra in conditiile contractuale stipulate“, ne-a declarat Alexandru Bogdan Pintilie, director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Bucuresti. El a precizat ca problema va fi discutata de catre Comisia Nationala de Solutionare a Contestatiilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.