PUNCTUL PE EI
Obscurantistii vor zice ca numarul 13 a marcat fatidic etapa de la mijlocul saptamanii. Toate necazurile, toate neimplinirile, toate neroziile vor fi motivate prin voia ce-a voit soarta potrivnica. Iar omul, biata faptura nevolnica
PUNCTUL PE EI
Obscurantistii vor zice ca numarul 13 a marcat fatidic etapa de la mijlocul saptamanii. Toate necazurile, toate neimplinirile, toate neroziile vor fi motivate prin voia ce-a voit soarta potrivnica. Iar omul, biata faptura nevolnica, nu s-a putut aseza in calea destinului. Eu zic s-o dam in mijlocul saptamanii de treaba si sa recunoastem ca al dracului animal mai e si omul asta. Pe cat de neputincios pare in fata constructiei, pe atat de viguros se infatiseaza la demolari.


Pe Mihai Stoica l-a consumat pana la extenuarea neuronului scurta perioada in care s-a tinut departe de scandal. Miercuri n-a mai rezistat si a plonjat din nou in mocirla menita sa-l revigoreze. Istvan Kovacs (arbitrul intalnirii Unirea Urziceni - Dinamo) a rasucit cheita de la cutiuta stricata a bicisnicului, prin eliminarea lui Ricardo Gomes, eliminare altfel perfect justificata. Mihaita, baietelul firav care popula scaunul cuminteniei, si-a luat muschii la purtare prin tot stadionul. Strechea din teren l-a urmarit si in tribuna oficiala. Numai ca acolo, la piteala, a dat peste amicul Borcea, si el baiat de cartier, care l-a umflat ca pe butelie. Ghinion de nesansa. Mihaita Firavu a pierdut la puncte. La puncte multe, care ar fi fost si mai multe daca nu ar fi intervenit in potolirea spiritelor Victor Becali. Ce sa-i faci? La Urziceni n-a mai fost ca-n Ghencea. Unde Mihai StoiCA CAftea suporterii asistat de dulapurile musculoase puse la dispozitie de Gigi Becali.


In fine, Mihai Stoica nu ma intereseaza decat in masura in care este glumet. N-o sa-l duc eu la Nufarul si nici oamenii fotbalului nu-l vor repudia, pentru ca este unul de-al lor. Sa le traiasca. Incerc insa o parere de rau in ceea ce-l priveste pe Dan Petrescu. Nu pot sa uit firma buna a jucatorului, dar nici nu pot trece cu vederea agitatia nebuna a antrenorului. Dan devine de un penibil perfect cand sare la gatul arbitrilor cu, si mai ales, fara motiv. Miercuri, parca ar fi fost coleg de salon, la contagiosi, cu Mihai Stoica. A pretins ca faultul lui Ricardo Gomes nu era de rosu. Ai dreptate, Dane. Nu era de rosu. Era de penal. Trateaza-ti nervisorii, ca te cam fac de rusine. Nu mai pune botul ca nepotul, nu mai pune fisa pe 13 si vecini. Risti sa pierzi tot ce-ai castigat pana acum, risti compromiterea unei cariere apreciabile. Si-apoi, daca dai peste Teo Craciunescu, cum a patit Velcovici, doar chirurgia plastica v-ar mai putea vindeca de cap in gura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.