Pe la orele 22,00 - 23,00, cand cel mai bine adoarme omul la OTV, cu Lazarus pe post de Mos Ene, analist al crimei, bag tare pe butonul cu Dan Diaconescu, si dau sa programez televizorul pe functia "sleep". De obicei, nu-l pun la mai mult de 30 de mi
Pe la orele 22,00 - 23,00, cand cel mai bine adoarme omul la OTV, cu Lazarus pe post de Mos Ene, analist al crimei, bag tare pe butonul cu Dan Diaconescu, si dau sa programez televizorul pe functia "sleep". De obicei, nu-l pun la mai mult de 30 de minute, ca sa fac economie la curent. Aici, serialul "misterul Elodiei" era in toi, Lazarus in persoana descoperise niste pungi de plastic intr-o rapa a Rasnovului, basca niste leucoplast patat cu sange, in vreme ce - imaginile erau aproape simultane si abia mai incapeau printre lieduri, sondaje si kroll-uri -, cativa scafandri scormoneau pe fundul unui lac (filmari subacvatice). Am crezut ca e o preluare dupa "Discovery" a documentarului cu monstrul din Loch Ness. Din "off", insa se auzeau vocile unor specialisti deosebiti, pe langa care Raymond Chandler, sau Agatha Cristie sunt mici copii. Clar, n-aveam cum s-adorm. Trec mai departe... La "Acasa" se vorbea despre sex la greu, Cabral radea de unul singur, asa ca am ajuns la B1TV. Aici sa vezi gradina zoologica. Irinel Columbeanu era invitat la "Nasu" si explica tacticos cum de a ajuns sa faca un sex oral cu Mona intr-un restaurant (imagini filmate pe gaura cheii de ziarul Can-can). Irinel statea ca la doctor. Misto! Zappez, deci, mai departe. La Madalin Ionescu - de vis! Nikita - o fata blonda cu bicepsii cat ai lui Swartzenegger, dar cu pectoralii lui Goian, voia s-o bata mar pe o avocata. In lipsa, mai avea putin si-l snopea pe realizator. Cum violenta ma lasa rece, trec la "Realitatea TV". La Turcescu, Andreea Marin o porcaia ca la concurs pe Mihaela Radulescu, pe motiv ca ultima isi face reclama dintr-o campanie umanitara, ba chiar, s-a inteles, a ciordit si din bani. Zana Surprizelor, insa, a lasat boticul jos cand pe post s-a insinuat Banica Jr., sotul Bubulinei, care, pe buna dreptate i-a tras un perdaf. Avea dreptate: important e ca Teodora (fiica Lianei Stanciu - pentru care se duce campania) sa traiasca si sa fie sanatoasa. Andreea, nu si nu! "Mihaela isi face publicitate!". Interesant era ca pe Antena 3, la Gadea si Cristoiu, cine era invitata? Chiar Mihaela Radulescu, care, afland ce zicea Zana la Realitatea, o mascarea ca la usa cortului. Da' sa vezi, Zana?! Care si ea afla, la pauza, ce-i transmitea Mihaela. A fost un duplex "de aur", n-am mai vazut asa ceva: se injurau inter-televiziuni, in direct. Mi-a parut rau ca n-a aflat si Nikita, de la National TV, ca e rost de bataie. Dupa ce "doamnele" au iesit din emisie, dau pe "Antena 2": doi invitati care vorbeau cu spiritele si faceau calatorii in astral, la "Codul lui Oreste". De Badea, nu mai vorbesc, el e chiar normal intr-un asemenea peisaj.
De aia e bine sa avem mai multe posturi de televiziune. De pilda, in seara cu pricina, a absentat Gigi Becali, evident, din lipsa spatiului de emisie. La fel si Silviu Prigoana. Adriana Bahmutan a avut invoire ca e lauza, dar, in schimb, n-am vazut-o nicaieri pe "senzationala doamna Ciuclea", sau pe nutritionistul Gabiel Andronache, cu dieta pe grupe sanguine. Risc maxim! O sa fac cerere la societatea mea de cablu, caci, din pacate, nu pot urmari postul "DDTV" si pe maestrul Lorin Fortuna. Il mai vad, din cand in cand, cu greu, pe "Youtube", ultima sa emisie fiind memorabila: "Din estimarile mele, zice Fortuna, cam 20% din populatia umanoida a globului apartine civilizatiei goriliene, 20% celei reptiliene si vulturiene, 10% celei pestiliene, iar restul celei balauriene. Ei tre' sa plece!". Adevarat va spun: mare-i gradina Domnului!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.