Unirea Urziceni si Dinamo au remizat alb, Dan Petrescu a vrut sa scoata echipa de pe teren, iar managerul gazdelor a intrat peste dinamovisti in loja.

Scene incredibile la derby-ul „local combat" de la Urziceni. Dupa 40 de minute de fotbal spectaculos intre Unirea si Dinamo, o intrare a lui Ricardo Gomez cu piciorul in gitul lui Bostina a atras eliminarea directa a jucatorului gazdelor si proteste vehemente din partea oficialilor Unirii. La aceeasi faza, jucatorul Valeriu Bordeanu a primit cartonasul galben pentru proteste repetate. Antrenorul Dan Petrescu a incercat chiar sa scoata echipa de pe teren, dar a fost convins sa renunte la idee de un oficial al clubului. Ceea ce nu l-a impiedicat pe Bursuc sa paraseasca terenul, chiar daca n-a fost eliminat si nici prima repriza nu se incheiase. Pe urmele antrenorului a luat-o si managerul Mihai Stoica, arbitrul Istvan Kovacs acordindu-i trei minute sa iasa de pe gazon, in caz contrar amenintind cu fluierul final. In ciuda incercarilor portarului Bogdan Lobont de a-l calma, Stoica s-a aprins si mai tare cind l-a observat pe directorul general al lui Dinamo, Cristi Borcea, in tribuna oficiala. Dupa modelul lovirii suporterului stelist pe cind conducea clubul din Ghencea, Mihai Stoica a intrat peste Borcea in loja, cu care a avut un schimb de lovituri. Managerul gazdelor a iesit mai sifonat, in ajutorul lui Borcea sarind si actionarul Florian Walter.

Intr-o atmosfera tensionata si cu impresia unui arbitraj potrivnic, chiar daca eliminarea lui Gomez a fost justa, fotbalistii Unirii Urziceni au jucat in repriza a doua cu alura eroilor care-si impun propria dreptate. Gazdele au rezistat in fata ofensivei cu toate liniile dinamoviste si au reusit sa incheie meciul neinvinse, chiar daca Dinamo a marcat cu un sfert de ora inainte de final, insa golul inscris din lovitura libera a fost anulat pentru un fault al lui Goian asupra lui Bogdan Stelea. Mai mult, cu trei minute inainte de ultimul fluier, gazdele au fost aproape de a da marea lovitura, Petre avind insa o preluare neinspirata in fata portii, iar sutul trimis din unghi a fost respins in corner de portarul Bogdan Lobont. In urma remizei albe de la Urziceni, Dinamo a ratat o noua sansa de a se mentine in topul clasamentului, in pofida optimismului afisat inainte de meci.