Compania de retail Lidl Romania SCS isi majoreaza capitalul social cu zece milioane de euro, la circa 26,5 milioane de euro, prin aport in numerar al principalului asociat, firma germana WE-Beteiligungs. In urma operatiunii, WE-Beteiligungs detine pu
Compania de retail Lidl Romania SCS isi majoreaza capitalul social cu zece milioane de euro, la circa 26,5 milioane de euro, prin aport in numerar al principalului asociat, firma germana WE-Beteiligungs. In urma operatiunii, WE-Beteiligungs detine putin peste cinci milioane de parti sociale, cu o valoare nominala de 18 lei, reprezentand aproape 100% din capitalul social, iar firma Lidl Romania SRL detine o singura parte, potrivit unui anunt al companiei publicat in Monitorul Oficial. Totodata, cei doi asociati ai Lidl Romania SCS au hotarat mutarea sediului firmei din cladirea Central Business Park din Bucuresti, pe Şoseaua de Centura, in comuna Chiajna, judetul Ilfov.Gigantul german are in plan circa 50 de hipermarketuriGrupul de retail intentioneaza sa investeasca 150 de milioane in Romania pentru deschiderea a 100 de magazine pana in 2011, au declarat in luna mai, agentiei Mediafax, surse din piata.
Primul magazin al retelei va fi deschis in aproximativ un an si jumatate. Investitia necesara pentru constructia unui magazin Lidl este de 1-1,5 milioane euro, inclusiv pretul terenului.
Grupul Lidl&Schwarz este prezent in Romania din 2005 prin reteaua de hipermarketuri Kaufland, care detine 30 de magazine la nivel national.
Planurile pe termen mediu ale retailerului german prevad deschiderea a circa 50 de hipermarketuri, in principal in orasele mici si mijlocii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.