"U" CRAIOVA - POLI TIMISOARA 2-1
O echipa resemnata. Asa parea Universitatea Craiova inaintea meciului de aseara, cu Poli Timi­soara. Juvetii au pus insa, dupa foarte mult timp, piciorul in prag. Exact la fix. Au invins cu 2-1
"U" CRAIOVA - POLI TIMISOARA 2-1
O echipa resemnata. Asa parea Universitatea Craiova inaintea meciului de aseara, cu Poli Timi­soara. Juvetii au pus insa, dupa foarte mult timp, piciorul in prag. Exact la fix. Au invins cu 2-1, pri­mul succes al italianului Nicolo Napoli in campionatul Romaniei, si au luat o foarte mare gura de oxigen. Chit ca pe fosta "campioana a unei mari iubiri" o asteapta doua confruntari de foc, sambata asta, cu Dinamo, pe teren propriu, si la 10 noiembrie, cu Steaua, in Ghencea.  13 CU NOROC. Cel mai im­por­tant lucru insa, runda a 13-a a Ligii 1 a fost cu noroc pentru "alb-albas­­tri". Nabadaiosul Costea a des­chis scorul (a€™10), iar golul acestuia i-a ajutat pe olteni sa nu mai tremure chiar la fiecare incursiune ofensiva a banatenilor. Opt minute mai tarziu, elevii lui Napoli ar fi putut sta si mai linistiti, insa centralul Teodor Craciunescu n-a acordat penalty-ul cuvenit la faultul in careu al lui Torje asupra lui Costea. Barboianu, de la gazde, a vazut "rosu" (a€™67), iar partida s-a incins. Gigel Bucur a restabilit egalitatea (a€™71), insa dupa reusita lui Wobay (a€™77), cu toate ca timisorenii au fortat marcarea celui de-al doilea gol egalizator, nu s-a mai schimbat nimic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.