Joaquin Cortes danseaza din nou la Bucuresti. Faimosul coregraf va sustine  pe 19 decembrie, la Sala Palatului, un spectacol de flamenco intitulat "Zapatos Blancos". Joaquin Cortes a mai vizitat Romania in iunie 2006, cand a facut senzatie in sh
Joaquin Cortes danseaza din nou la Bucuresti. Faimosul coregraf va sustine pe 19 decembrie, la Sala Palatului, un spectacol de flamenco intitulat "Zapatos Blancos". Joaquin Cortes a mai vizitat Romania in iunie 2006, cand a facut senzatie in show-ul "Mi Soledad". Cortes este considerat unul dintre cei mai mari dansatori de flamenco din lume.
S-a nascut in Cordoba (Spania), in 1969, si a inceput sa danseze de la varsta de 12 ani. A impartit scena cu Maya Plisetkaia, Silvie Guillem si Peter Schauffuss. Cariera de dansator a fost dublata de cea de coregraf, Cortes cunoscand succesul cu spectacole precum "Carmen" de Bizet, la Arenele din Verona, sau "Don Quijote", cu Baletul din Caracas.
In 1992, el si-a creat propria companie de dans - Joaquín Cortes Ballet Flamenco.|
Artistul, care are picioarele asigurate pentru trei milioane de euro, a dansat de-a lungul carierei in fata a peste 12 milioane de oameni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.