SECURITATE. Trend Mi­cro a lansat si in Romania doua noi produse din gama aplicatiilor de securitate destinate utilizatorilor individuali: Internet Security 2008 si Internet Security Pro. Security Pro asigura protectie antivirus, antispywa
SECURITATE. Trend Mi­cro a lansat si in Romania doua noi produse din gama aplicatiilor de securitate destinate utilizatorilor individuali: Internet Security 2008 si Internet Security Pro. Security Pro asigura protectie antivirus, antispyware, antispam, firewall bidirectional, verifica mesajele de e-mail si de tip IM, ofera protectie impotriva amenintarilor de tip rootkit. De asemenea, da parintilor posibilitatea de a controla   activitatea copiilor pe internet si verifica securitatea retelei  sau hotspotului wireless.  SCUTIRE. Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei elimina tarifele percepute persoanelor care vor intentiona sa obtina certificat de radioamator sau de operator de radio profesionist. In Romania exista circa 5.000 de radioamatori si 14.000 de certificate de operator de radio profesionist, 893 eliberate numai in 2007.   TELEFONIE. In urmatorii trei ani, numarul utilizatorilor serviciilor de telefonie mobila va creste cu aproximativ un miliard, potrivit companiei Pyramid Re­search, 87% dintre ei pro­ve­nind din economiile emergente. In­dia va avea cel mai mare nu­mar de "nou-veniti". Pana in 2010, 74% dintre utilizatorii ser­vi­ciilor de telefonie mobila vor apar­tine eco­no­miilor emergente, dar aces­tia vor contribui numai cu 40% din veniturile globale ale industriei.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.