La Buenos Aires s-a inaugurat un hotel de lux, destinat exclusiv homosexualilor. El este gazduit intr-o cladire impozanta cu cinci etaje, situata chiar in centrul capitalei argentiniene. Patronii asezamintului au investit 5,3 milioane de lire sterlin
La Buenos Aires s-a inaugurat un hotel de lux, destinat exclusiv homosexualilor. El este gazduit intr-o cladire impozanta cu cinci etaje, situata chiar in centrul capitalei argentiniene. Patronii asezamintului au investit 5,3 milioane de lire sterline in amenajarea lui. Spera insa ca isi vor recupera banii in timp record, deoarece ofera un refugiu luxos cuplurilor gay, intr-o tara dominata de ideologia catolica. Totusi, noul hotel e destinat doar barbatilor homosexuali, nu si lesbienelor.

Asezamintul se afla in proprietatea Grupului Axel - o companie spaniola care mai detine o cladire asemanatoare in Barcelona. (I.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.