Traseul astazi se poate lovi de bariere de mentalitate si de atitudine, ca reactie la personalitatea dumneavoastra. Femeile vor juca un rol stimulator in viata dumneavoastra, afectand relatiile cu anturajul. In planurile de viata de astazi sunt trec
Traseul astazi se poate lovi de bariere de mentalitate si de atitudine, ca reactie la personalitatea dumneavoastra. Femeile vor juca un rol stimulator in viata dumneavoastra, afectand relatiile cu anturajul. In planurile de viata de astazi sunt trecute responsabilitati ca o lupta acuta contra restrictiilor. In conceptii se resimte o puternica nevoie de independenta, de exprimare a ideilor noi. Doriti sa schimbati mediul sau sa utilizati creativitatea de cate ori aveti ocazia. Cautati reusita prin viata sociala, prin prieteni, dar dovezile de generozitate si altruism sunt marcate de motivatii ilogice sau provoaca conflicte imprevizibile.

Berbec
Calatoriile si schimbarea de loc se vor dovedi astazi benefice. Va atrag calatoriile pe apa. Exista o inclinatie spre utopie, spre opinii ciudate sau credinte vechi si stranii. Puteti primi o serie de vesti din strainatate, sau relua legatura cu persoane dragi plecate acolo. Puteti fi acuzati ca nu intelegeti importanta anumitor evenimente din viata apropiatilor. Puteti interveni intr-o intriga tesuta cu multa abilitate, fiind de partea persoanei iubite, care are nevoie de ajutorul dumneav oastra. Nu va temeti de repercursiuni, merita efortul!

Taur
Va preocupa in mod deosebit felul in care sunteti perceput de catre ceilalti si de aceea va straduiti sa aveti o imagine cat mai aproape de perfectiune. Toti va simpatizeaza, dar nu toti vibreaza pe aceeasi lungime de unda cu dumneavoastra. De aceea este posibil sa va simtiti putin epuizati la sfarsitul zilei. Simtul dramei se activeaza din plin si relatia de cuplu poate deveni scena unui spectacol in toata regula. Gasim in comportamentul dumneavoastra toata structura felinei care sta la panda gata sa atace.

Gemeni
Nu va asteptati ca anumite lucruri sa se intample peste noapte, ci mai degraba incercati sa interiorizati anumite idei. Puteti fi obligati sa colaborati cu o persoana dintr-un mediu total diferit de al dumneavoastra, lucru care va oboseste la inceput.
Vi se poate parea pe moment ca sunteti nepopulari, dar in timp veti observa ca acest lucru este doar in mintea dumneavoastra. Exista tendinta de a ascunde relatiile cu sexul opus, de a cultiva secretul erotic. Veti pastra anumite lucruri, si va veti impune chiar sa nu le faceti cunoscute.

Rac
Trebuie sa va miscati cu mult mai multa viteza, pentru a nu pierde o sansa deosebita care vi se ofera. Puteti ajunge in impas, si chiar daca v-ati bagat intr-o situatie dificila, nu disperati! Puteti avea o ascensiune profesionala stralucitoare, iar relatia de cuplu ar putea pali pentru moment in detrimentul acesteia. Potentialele tulburari in dragoste pot aparea doar datorita nemultumirilor partenerului, care-si doreste sa fiti cat mai darnic in declaratii. Casatoria este privita ca o asociere care va va fi aproape in cele mai dificile momente.

Leu
Partenerul se schimba fie de teama de a nu fi parasit, fie pentru ca odata, mai demult i-ati atras atentia asupra faptului ca nu va mai rasfata. Deceptiile in relatiile cu subordonatii va vor da de gandit, s-ar putea sa doriti modificari cu acestia. Excelenta relatie pentru politicieni, pentru oameni cu functii importante. Talentul oratoric va trebui speculat la maxim, si veti face astfel dovada dorintei dumneavoastra de a va afirma.

Fecioara


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.