Magistratii Curtii Constitutionale au admis, ieri, exceptia de neconstitutionalitate invocata de Guvern in ce priveste respingerea de catre Senat a ordonantelor 24 si 25 privind reorganizarea Executivului. De asemenea, CCR a respins contestatia PD p
Magistratii Curtii Constitutionale au admis, ieri, exceptia de neconstitutionalitate invocata de Guvern in ce priveste respingerea de catre Senat a ordonantelor 24 si 25 privind reorganizarea Executivului. De asemenea, CCR a respins contestatia PD privind ordonanta de organizare a alegerilor pentru Parlamentul European.

Un general, 'neconstitutional>>
Totodata, Curtea Constitutionala a stabilit ca legea prin care generalului in rezerva Marin Lungu, cel mai tanar veteran de razboi, i se atribuie o locuinta cu trei camere in Bucuresti, este neconstitutionala. Sesizarea in aceasta privinta a fost inaintata Curtii Constitutionale de presedintele Traian Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.