Compania Gerovital Cosmetics SA este cotitulara drepturilor de proprietate asupra marcii initiale Gerovital H3 cu specimen de semnatura Pr. Dr. A. Aslan, alaturi de Farmec SA Cluj.

"Nu exista in acest moment nici un temei legal pentru a se interpreta in vreun sens ca Gerovital Cosmetics SA nu ar mai avea dreptul de utilizare a acestui element verbal (Gerovital), cu atit mai mult cu cit aceeasi instanta invocata a anulat hotarirea prin care se interzicea utilizarea denumirii societatii, aceasta denumire fiind legal atribuita subscrisei societati. Subscrisa societate este alaturi de Farmec SA Cluj «cotitulara drepturilor de proprietate asupra marcii initiale Gerovital H3 cu specimen de semnatura Pr. Dr. A. Aslan», marca din care au derivat o serie de alte marci - unele aflate in litigiu intre Gerovital Cosmetics si Farmec. La momentul de fata nici una dintre companiile cotitulare (Gerovital Cosmetics si Farmec) nu se afla in pozitia de a interzice utilizarea acestei denumiri decit in limitele cesiunii initiale prin care s-au atribuit aceste drepturi. Am exprimat acest punct de vedere care vine sa confirme si discutiile dintre cotitularii marcii Gerovital, purtate prin intermediul caselor de avocatura ce ne reprezinta, cu privire la stingerea tuturor litigiilor in curs printr-o tranzactie intre parti", sustine presedintele Consiliului de Administratie al Gerovital Cosmetics, Andrei Plumb. Potrivit acestuia, Gerovital Cosmetics „este titulara drepturilor asupra unui numar de 6 marci relevante care au in continut elementul verbal Gerovital".

Mentionam ca in editia din 30 octombrie 2007, Cotidianul a publicat un articol in care se preciza ca „Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca societatea bucuresteana Gerovital Cosmetics nu mai are dreptul de a mai produce cosmetice marca Gerovital", informatia fiind furnizata de o agentie de presa. „Informatia prezentata este total neadevarata si a fost difuzata fara a preciza detalii indispensabile clarificarii unei astfel de precizari cum ar fi numarul de dosar si sentinta la care se face referire cu eventuala citare a dispozitivului acestei sentinte, cu precizarea exacta a marcii la care se face referire, asa cum in mod deontologic ar fi fost cazul", precizeaza Plumb.