LOS ANGELES, 1 noi (MEDIAFAX) ­ "Dansand cu lupii", in regia lui Kevin Costner, care interpreteaza si rolul principal in filmul recompensat cu premiul Oscar, va avea o continuare, intitulata "The Holy Road", in regia australianului Simon W
LOS ANGELES, 1 noi (MEDIAFAX) ­ "Dansand cu lupii", in regia lui Kevin Costner, care interpreteaza si rolul principal in filmul recompensat cu premiul Oscar, va avea o continuare, intitulata "The Holy Road", in regia australianului Simon Wincer, informeaza variety.com, citat de Mediafax. Filmul "The Holy Road" va fi produs de companiile Moonstone, Amicus Entertainment si Double Eagle Films. Scenariul lungmetrajului va fi semnat de Michael Blake, cel care a scris si scenariul filmului "Dansand cu lupii" si cele doua romane care au stat la baza productiilor. Actiunea filmului are loc la 11 ani de la povestea lungmetrajului "Dansand cu lupii": triburile de indieni Comanche sunt in declin constant, iar amenintarea reprezentata de populatia alba este din ce in ce mai mare. Titlul filmului se refera la calea ferata transcontinentala, un simbol al conflictului dintre doua civilizatii. Wincer, cunoscut pentru "Eliberati-l pe Willy" (1993), a regizat recent "Into the West", produs de Steven Spielberg, recompensat cu un Premiu Emmy. Filmul "Dansand cu lupii" a castigat sapte premii Oscar, inclusiv pentru "cel mai bun film", "cea mai buna regie" si "cel mai bun scenariu", si un Glob de Aur.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.