Amy Winehouse si Pete Doherty vor canta in duet la gala MTV Europe Music Awards, ce urmeaza a se desfasura in aceasta seara in orasul german Munchen, relateaza site-ul Bang Showbiz, citat de Rompres. Cantareata ­ care este nominalizata l
Amy Winehouse si Pete Doherty vor canta in duet la gala MTV Europe Music Awards, ce urmeaza a se desfasura in aceasta seara in orasul german Munchen, relateaza site-ul Bang Showbiz, citat de Rompres. Cantareata ­ care este nominalizata la trei categorii ­ a confirmat duetul si spera ca melodia pe care o va interpreta alaturi de solistul de la Babyshambles va uimi in sens pozitiv audienta. Doherty si Winehouse nu au numai muzica in comun, ci si drogurile. Recent, ei au fost internati in clinici de reabilitare, pentru a scapa de dependenta de substante halucinogene. Editia de anul acesta a MTV Europe Music Awards il va avea drept moderator pe starul american Snoop Dogg, cel care a vandut numai in Statele Unite peste 17 milioane de albume si care ii va incanta cu siguranta pe spectatori cu stilul sau inconfundabil. Marele favorit este Justin Timberlake, cu patru nominalizari, urmat de Amy Winehouse, Avril Lavigne, Beyonce, Fall Out Boy, Linkin Park, My Chemical Romance, Nelly Furtado si Rihanna, cu cate trei nominalizari. Intre cei nominalizati se mai afla Kanye West, Justice, 30 Seconds to Mars, Evanescence, Gym Class Heroes, Timbaland, Good Charlotte, Tokio Hotel, Mika, Akon, Depeche Mode, Arctic Monkeys, Foo Fighters, Muse, Bat for Lashes, Chemical Brothers si Christina Aguilera. Premiile MTV Europe Music Awards, alternativa la premiile MTV Video Music Awards din America, au fost decernate, pentru prima data in 1994, la Berlin, evenimentul fiind organizat de postul MTV Europe, cu scopul de a promova cele mai bune videoclipuri din Europa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.