Plecarea antrenorului Bergodi si revenirea lui Rednic in Giulesti l-au obligat pe George Copos sa iasa in fata pentru a nu pierde controlul la club. Specialist in bloguri si comunicate de presa, patronul rapidist a primit o riposta dura din partea d
Plecarea antrenorului Bergodi si revenirea lui Rednic in Giulesti l-au obligat pe George Copos sa iasa in fata pentru a nu pierde controlul la club. Specialist in bloguri si comunicate de presa, patronul rapidist a primit o riposta dura din partea directorului general al FRF, dupa ce in urma cu o zi ii adresase o scrisoare deschisa. Copos ii solicita acestuia sa nu se mai ocupe de delegarea arbitrilor si sa lase aceasta treaba pe mana unei comisii “competente si responsabile”, acuzand faptul ca echipa sa este furata in mod repetat de “cavalerii in negru”.

Problemele cu autoritatile statului, adevaratul motiv
Oficialul FRF i-a dat dreptate intr-o singura chestiune fostului vicepremier, fiind de acord ca, la meciul cu CFR, asistentul Burloiu a gresit in defavoarea Rapidului, dar apreciaza ca George Copos incearca in aceste zile o diversiune pentru a scapa din gura suporterilor, dar si de organele de ancheta. „Ceea ce nu inteleg si nici nu pot accepta e procesul de intentie pe care mi-l faceti. Va asigur personal, dar, pe aceasta cale, asigur si toate cluburile de la toate esaloanele, ca i n cadrul FRF nu exista favoritisme fata de vreun club. Nu este exclus ca, probabil, problemele pe care le aveti cu autoritatile statului si cu suporterii propriei dumneavoastra echipe sa reprezinte adevaratul motiv pentru care incercati din nou sa creati diversiune.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.