Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a confirmat, ieri, ceea ce a aparut in urma cu doua zile in „Gardianul“, despre un complot pus la cale de cele trei mari echipe din Bucuresti, Dinamo, Rapid si Steaua. Oficialul clujean cons
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a confirmat, ieri, ceea ce a aparut in urma cu doua zile in „Gardianul“, despre un complot pus la cale de cele trei mari echipe din Bucuresti, Dinamo, Rapid si Steaua. Oficialul clujean considera ca era normala o astfel de reactie, din partea unor echipe obisnuite sa-si imparta suprematia in fotbalul romanesc de cincisprezece ani. „S-ar putea ca Steaua, Dinamo si Rapid sa isi dea mana impotriva noastra, dar pe noi nu ne intereseaza, suntem profesionisti si stim ce avem de facut. Vreau sa le multumesc domnilor Gigi Becali si George Copos pentru declaratiile lor, care ma ajuta sa mobilizez echipa. De acum incolo vom mai castiga multe meciuri la Bucuresti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.