Inaintam cu pasi mici spre termenul de predare a tronsonului 2B al Autostrazii Transilvania, cunoscuta sub denumirea de Autostrada Bechtel. Astfel, in luna august, constructorii au mai achizitionat tere­nuri in proportie de 2%, ajungand la
Inaintam cu pasi mici spre termenul de predare a tronsonului 2B al Autostrazii Transilvania, cunoscuta sub denumirea de Autostrada Bechtel. Astfel, in luna august, constructorii au mai achizitionat tere­nuri in proportie de 2%, ajungand la 79% din necesarul executiei lu­cra­ri­lor pe tronsonul 2B, Campia Turzii - Cluj Vest, conform ultimelor infor­ma­tii primite de la CNADNR. Valoa­rea lucrarilor este de 434 de mi­lioane de euro, iar la finalul lu­nii septembrie 2007 s-a realizat 30,40% din valoarea lucrarilor, fata de 27,90% cat era la sfarsitul lu­nii august. De asemenea, s-au conti­nuat terasamentele in sase locatii pe tronsonul 2B, s-au in­ce­put activitati structurale de umplere in cinci locatii. Mai mult, s-a trecut la instalarea santurilor din prefabricate si producerea de grinzi din beton. In septembrie au mai fost turnate 26 de grinzi de tip U, s-a instalat cel de-al doilea concasor de piatra si au fost forati si betonati 4.147 de metri liniari de coloane forate.  3C. Pe tronsonul 3C, Suplacu de Barcau - Bors, au fost achizitio­na­te in luna septembrie terenuri in pro­­portie de 4%, ajungandu-se la su­pra­­fata de 57% din necesarul execu­ta­rii lucrarilor. Valoarea lucrarilor pe tron­sonul 3C este de 445 de milioane de euro, iar la finalul lunii septembrie s-a realizat 13,80% din valoa­rea lucrarilor, cu 2,10% mai mult fata de sfarsitul lunii august. (E.S.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.