Cine nu a auzit de Catalin Morosanu, zis si Moartea din Carpati? Este luptatorul din K1 care are niste clipuri de prezentare absolut reusite... pentru o creatura care da probe sa fie admisa la circ. Ori ca este inchis intr-o cusca pentru a nu-si dev
Cine nu a auzit de Catalin Morosanu, zis si Moartea din Carpati? Este luptatorul din K1 care are niste clipuri de prezentare absolut reusite... pentru o creatura care da probe sa fie admisa la circ. Ori ca este inchis intr-o cusca pentru a nu-si devora adversarul inainte de termen, ori ca este inconjurat de cinci fete frumoase sau ca ia o drujba si taie in fasii un poster cu cel cu care urmeaza sa se lupte, Morosanu face ca toate animalele in imagini difuzate la ore de maxima audienta. Te uiti la el si iti faci cruce. Il compatimesti, pentru ca, saracul, a incaput pe mana unora care abuzeaza de... hai sa-i spunem naivitatea sa si il pun sa se faca de ras intr-un stil barbar. Iar el o face mai crunt decat orice alta ciudatenie cu doi ochi, doua maini si doua picioare aparuta pe sticla. Pana la urma, pseudonimul “Moartea din Carpati” nu este chiar atat de neinspirat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.