Partida de ieri dupa amiaza dintre Unirea Urziceni si Dinamo s-a transformat intr-un circ penibil in minutul 40, cand gazdele au protestat de o maniera incredibila la o decizie corecta de arbitraj. Fundasul brazilian Ricardo Gomes a avut o intrare ex
Partida de ieri dupa amiaza dintre Unirea Urziceni si Dinamo s-a transformat intr-un circ penibil in minutul 40, cand gazdele au protestat de o maniera incredibila la o decizie corecta de arbitraj. Fundasul brazilian Ricardo Gomes a avut o intrare extrem de dura la dinamovistul Gabriel Bostina, iar arbitrul Istvan Kovacs i-a aratat direct cartonasul rosu. Dan Petrescu, antrenorul Unirii, a patruns imediat pe teren, protestand vehement, si a decis sa-si scoata si elevii, fapt care nu s-a intamplat din cauza unui oficial ialomitean. "Bursucul" a decis atunci sa plece el, desi nu fusese eliminat, in ciuda interventiei portarului dinamovist Lobont, care a incercat sa-l convinga sa nu recurga la un astfel de gest. De pe banca Unirii a mai protestat si presedintele Mihai Stoica, acesta fiind, dupa putin timp, eliminat de pe teren. "MM" a traversat terenul intrebandu-l pe Lobont "Ce-a fost?", iar in dreptul tribunei oficiale l-a vazut pe Cristi Borcea, directorul executiv al "cainilor", pe care l-a injurat cu naduf. Nu s-a oprit aici, ci a mers chiar in loja unde se aflau sefii dinamovisti, pentru a-l agresa si fizic pe cel care ar fi "aranjat" un arbitraj pro-Dinamo, dar a fost oprit de oamenii din zona sa mearga mai departe. A izbutit in cele din urma sa patrunda in perimetrul destinat stabilor de la Dinamo, a sarit sa-i bruscheze, insa el a iesit cel mai sifonat, conform martorilor oculari fiind lovit atat de Borcea, cat si de unul dintre actionarii "cainilor", anume Florian Walter, fostul presedinte al Stelei scapand doar datorita interventiei energice a impresarului Victor Becali. Unirea a jucat mai bine in repriza a doua fara cei doi pe banca, iar partida s-a incheiat la egalitate, scor 0-0. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.