Senatorii au aprobat o serie de amendamente la cererea de reexaminare a ordonantei privind imobilele RAAPPS ce prevad revenirea la vanzarea cladirilor prin licitatie deschisa, negocierea directa fiind pastrata in cazul persoanelor fizice care le au
Senatorii au aprobat o serie de amendamente la cererea de reexaminare a ordonantei privind imobilele RAAPPS ce prevad revenirea la vanzarea cladirilor prin licitatie deschisa, negocierea directa fiind pastrata in cazul persoanelor fizice care le au in folosinta de drept si care au taxele platite. Alesii au aprobat ieri raportul intocmit de Comisia juridica pe cererea de reexaminare a sefului statului cu 41 de voturi „pentru“, 6 voturi „impotriva“ si 8 abtineri. Senatorii au respins astfel propunerea presedintelui Basescu de a elimina cu totul negocierea directa in vanzarea imobilelor aflate in administrarea RAAPPS.

Solutia de compromis


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.