Oprea, citat de Mediafax, a precizat ca, potrivit somatiei scrise catre CFR, proprietarul Garii are la dispozitie 30 de zile pentru refacerea zidului. Primarul a mai spus ca, pe vremea cand ministru al Transporturilor era Radu Berceanu, municipalitat
Oprea, citat de Mediafax, a precizat ca, potrivit somatiei scrise catre CFR, proprietarul Garii are la dispozitie 30 de zile pentru refacerea zidului. Primarul a mai spus ca, pe vremea cand ministru al Transporturilor era Radu Berceanu, municipalitatea a facut demersuri pe langa ministru pentru trecerea cladirii Garii Regale in patrimoniul Primariei, care vrea sa faca in vechiul imobil un muzeu al orasului Sinaia, dar nu s-a primit nici un raspuns. Reprezentantii CFR SA au anuntat ca imobilul - monument istoric - nu va fi demolat si zidul partial daramat va fi refacut. Si Ministerul Culturii si Cultelor sustine ca Gara Regala nu va fi demolata. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.