Consilierii municipali au amanat ieri discutarea proiectului de hotarare pentru aprobarea schimbului de terenuri cu omul de afa­ceri Costica Constanda (pamantul pe care este amplasat depoul RATB Victoria, in schimbul diferentei de teren pe
Consilierii municipali au amanat ieri discutarea proiectului de hotarare pentru aprobarea schimbului de terenuri cu omul de afa­ceri Costica Constanda (pamantul pe care este amplasat depoul RATB Victoria, in schimbul diferentei de teren pe care omul de afaceri o are in Parcul Bordei). La finalul dezbaterilor, viceprimarul Ionut Popa a declarat ca municipalitatea nu va mai merge pe aceasta solutie, atata vreme cat va fi luat in calcul raportul de expertiza propus de firma aleasa de Costica Constanda. "Din acest raport rezulta ca, in zona din spatele Guvernului, terenul ar avea acelasi pret sau ar fi chiar mai ieftin decat in zona Bordei, desi in centrul orasului edificabilele au regim de inaltime mai mare", a sustinut Popa.   Edilul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a afirmat ieri ca primarul general Adriean Videanu s-a transformat "din avocat in negociator" al lui Constanda. Criticile au fost reluate si de presedintele PSD, Marian Vanghelie.   Tot in sedinta de ieri, consilierii municipali au aprobat, cu 30 de voturi "pentru" si cinci abtineri, un proiect care prevede construirea unor imobile intr-o zona de spatii verzi pe Soseaua Petricani din Sectorul 2 al Bucurestiului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.