Unul dintre incendiile devastatoare din California a fost provocat de un baiat care s-a jucat cu chibriturile. Anuntul a fost facut de politia americana, care a precizat ca tinarul si-a recunoscut fapta. Numele si virsta copilului nu au fost date pub
Unul dintre incendiile devastatoare din California a fost provocat de un baiat care s-a jucat cu chibriturile. Anuntul a fost facut de politia americana, care a precizat ca tinarul si-a recunoscut fapta. Numele si virsta copilului nu au fost date publicitatii, deoarece acesta e inca minor. Procurorul districtual va decide daca il va pune sau nu pe baiat sub acuzare. Incendiile de padure din ultimele saptamini au devastat zeci de mii de hectare de vegetatie in California. Flacarile au ucis mai multe persoane, au distrus zeci de case si au provocat pagube materiale de peste un miliard de dolari.



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.