Fundasul brazilian Ricardo Gomes a avut o intrare extrem de dura la dinamovistul Gabriel Bostina, iar arbitrul Istvan Kovacs i-a aratat direct cartonasul rosu. Dan Petrescu, antrenorul Unirii, a patruns imediat pe teren, protestand vehement si incerc
Fundasul brazilian Ricardo Gomes a avut o intrare extrem de dura la dinamovistul Gabriel Bostina, iar arbitrul Istvan Kovacs i-a aratat direct cartonasul rosu. Dan Petrescu, antrenorul Unirii, a patruns imediat pe teren, protestand vehement si incercand sa-si scoata si elevii, insa in cele din urma a decis sa plece el. De pe banca celor de la Urziceni a mai protestat si presedintele Mihai Stoica, acesta fiind, dupa putin timp, eliminat de pe teren. "MM" a traversat terenul, iar in dreptul tribunei oficiale l-a vazut pe Cristi Borcea, directorul executiv al "cainilor", pe care l-a injurat cu naduf. Nu s-a oprit aici, ci a mers chiar in loja unde se aflau sefii dinamovisti, pentru a-l agresa si fizic pe cel care ar fi "aranjat" un arbitraj pro-Dinamo, insa el a iesit cel "sifonat", fiind lovit atat de Borcea, cat si de actionarul Florian Walter, cel care l-a scos pe oficialul Unirii din mainile celor doi dinamovisti fiind impresarul Victor Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.