Ansamblul Cossacks of Russia a incins miercuri seara atmosfera la Sala Palatului. Succesul de anul trecut i-a readus in Romania, iar publicul i-a primit cu aceeasi caldura. "Cazacii zburatori" ne-au oferit un spectacol impresionant de muzica, dansuri
Ansamblul Cossacks of Russia a incins miercuri seara atmosfera la Sala Palatului. Succesul de anul trecut i-a readus in Romania, iar publicul i-a primit cu aceeasi caldura. "Cazacii zburatori" ne-au oferit un spectacol impresionant de muzica, dansuri si cantece, aducand o farama din traditiile populare rusesti. Cei noua instrumentisti au interpretat balade vechi, dar si ritmuri moderne sau tiganesti. Tinerii dansatori cazaci au transpus luptele si maiestria militara, povestile lor de dragoste in pasi de dans plutind pe scena in acordurile unor celebre piese rusesti. Idila dintre un tanar care pleaca la razboi lasandu-si acasa iubita sau dansurile razboinice executate cu maiestrie ne-au demonstrat ca sunt o echipa de profesionisti.   KALINKA. Costumele, gratia cu care au dansat au transmis emotii, facand sala sa vibreze pe ritmurile celebrei Kalinka maia. Pentru spectacolul deosebit au fost rasplatiti cu ropote de aplauze, urale si flori. Surpriza serii a fost facuta de insusi directorul artistic al ansamblului care a dansat alaturi de cazaci la final. Acesta este primul show din seria "Arta razboiului", spectacole ce vor avea loc in nu mai putin de zece orase. Dupa Bucuresti urmeaza Iasi, Cluj-Napoca, Alba, Ploiesti, Constanta, Brasov, Timisoara, Oradea, Baia Mare si Suceava.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.