Guvernul nu isi poate permite sa majoreze cheltuielile alocate Ministerului Apararii Nationale(MApN), intrucat prima prioritate a Romaniei nu este armata, a declarat, ieri,  premierul Calin Popescu-Tariceanu, ca raspuns la solicitarea presedint
Guvernul nu isi poate permite sa majoreze cheltuielile alocate Ministerului Apararii Nationale(MApN), intrucat prima prioritate a Romaniei nu este armata, a declarat, ieri, premierul Calin Popescu-Tariceanu, ca raspuns la solicitarea presedintelui Traian Basescu de a majora bugetul MApN la 2,38% din PIB. Marti, dupa sedinta CSAT, Basescu a solicitat marirea bugetului Armatei si a declarat ca CSAT a decis reducerea cu 1.480 de persoane a numarului ofiterilor superiori din Armata si o scadere a numarului de angajati civili cu 1770 pana la sfarsitul anului 2008. Basescu a mai spus ca s-a discutat si despre prioritatile MApN stabilindu-se ca unele programe de inzestrare din acest an sa primeasca realocari din bugetul anual, cu referire la trupele speciale.

Risc terorist


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.