Este vorba de o casa de piatra cu etaj si curte de 680 metri patrati, aflata in domeniul public al statului roman, in administrarea Prefecturii Covasna si in folosinta Consiliului Judetean Covasna, reprezentand un corp de cladire al sediului institu
Este vorba de o casa de piatra cu etaj si curte de 680 metri patrati, aflata in domeniul public al statului roman, in administrarea Prefecturii Covasna si in folosinta Consiliului Judetean Covasna, reprezentand un corp de cladire al sediului institutiei din urma.
Cererea de retrocedare a fost depusa in anul 1999 la Judecatoria Sfantul Gheorghe de mostenitorul familiei Fogolyan, Nagy Aron Gergely. Ulterior, Nagy a chemat in judecata si Consiliul Judetean Covasna, Directia Generala pentru Agricultura a judetului Covasna si Inspectoratul scolar Judetean Covasna, Prefectura judetului Covasna, Directia Generala a Finantelor Publice Covasna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.