Romanul Andrei Andrei, in varsta de 24 de ani, a fost numit ''barbatul cu cel mai frumos fund din lume'', in timp ce acelasi titlu la caregoria rezervata sexului frumos a rev
  Romanul Andrei Andrei, in varsta de 24 de ani, a fost numit ''barbatul cu cel mai frumos fund din lume'', in timp ce acelasi titlu la caregoria rezervata sexului frumos a revenit bulgaroaicei Kristina Dimitrova, in varsta de 19 ani, informeaza agentia PRNewswire. FUNDULETE. In cadrul concursului de frumusete a ''trenului posterior'' organizat miercuri la Munchen de firma de lenjerie intima Sloggi(R), marca din cadrul companiei Triumph International, au participat 42 de finalisti din 26 de tari, dintre care castigatorii la catetegoriile rezervate barbatilor si femeilor au fost anuntati de un juriu din care au facut parte designeri de moda, specialisti in coregrafie dar si un psiholog. Cei doi castigatori, Andrei Andrei si Kristina Dimitrova au primit titlul de posesori ai ''celui mai frumos fund din lume'', un contract de model cu firma sloggi(R), un premiu constand in 10.000 de euro si o asigurare pentru partea anatomica care i-a facut celebri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.