"Un om de la noi a intrat in cabina arbitrilor din intamplare dupa meciul cu CFR. La 45 de minute de la finalul meciului era o intalnire amicala intre domnul Muresan, domnul Andone si arbitri. Beau o bere. Se descatusau dupa emotiile meciului. Daca v
"Un om de la noi a intrat in cabina arbitrilor din intamplare dupa meciul cu CFR. La 45 de minute de la finalul meciului era o intalnire amicala intre domnul Muresan, domnul Andone si arbitri. Beau o bere. Se descatusau dupa emotiile meciului. Daca vi se pare normal asta, inseamna ca nu mai este nimic de adaugat. Cu CFR sa fie clar, a fost un rezultat viciat de arbitraj. Si cu Timisoara, cu Buzau si cu CFR, Rapid a pierdut puncte pe mana arbitrilor. Rapid a pierdut cam zece puncte din cauza arbitrajelor in acest inceput de campionat", a spus Costache. Rapid a suferit prima infrangere in editia 2007/2008 a Ligii I duminica, pe teren propriu, scor 1-2 cu CFR.
Dupa meci, giulestenii au acuzat vehement arbitrajul, mai ales faptul ca oaspetii au deschis scorul cu un gol inscris din ofsaid de Trica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.