STEAUA - OTELUL 3-1
20.000 de fani ai "ros-albas­trilor" au fost aseara in tribunele arenei din Ghencea la debutul ido­lului lor pe banca Stelei! Iar Marius Lacatus le-a oferit suporte­rilor prima mare bu
STEAUA - OTELUL 3-1
20.000 de fani ai "ros-albas­trilor" au fost aseara in tribunele arenei din Ghencea la debutul ido­lului lor pe banca Stelei! Iar Marius Lacatus le-a oferit suporte­rilor prima mare bucurie. Steaua a invins Otelul cu 3-1 si fanii au uitat pentru moment de esecul de la Cluj, cu Universitatea, si de confictul cu Gigi Becali.  DEZINVOLTI. Steaua a inceput fulminant, iar dupa ratarea lui Rada (a€™2), Dica a inscris din sase metri pentru 1-0 (a€™8). Galatenii au replicat prin D. Stan, care, in doua randuri, i-a dat posibilitatea lui Zapata sa se remarce. Dupa alte cateva ocazii de gol, cele mai multe apartinand gazdelor, Seme­ghin a deviat cu capul, in proprie poarta, centrarea lui Dica (a€™32). Echipa a contrastelor, Otelul a revenit in joc in partea secunda, cand Szekely a transformat magistral in gol, sut direct in vinclu, o lovi­tura libera de la 30 de metri (a€™53). La pupitrul intalnirii au ra­mas insa elevii lui Lacatus. Cu un Dica in zi de gratie, Steaua a terminat la fel cum a inceput, in stil de mare echipa, decarul "ros-albas­trilor" punctand pentru 3-1 dintr-o lovitura de la 11 metri. Fanii s-au descatusat si ei: "Lacatus, Laca­tus!".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.