Grupul franco-american Alcatel-Lucent a anuntat ca va mari numarul de disponibilizari ce vor fi facute pana in 2009 cu inca 4.000 de angajati,  pana la 16.000 de persoane, dupa ce a revizuit iar in scadere estimarile privind vanzarile  anul
Grupul franco-american Alcatel-Lucent a anuntat ca va mari numarul de disponibilizari ce vor fi facute pana in 2009 cu inca 4.000 de angajati, pana la 16.000 de persoane, dupa ce a revizuit iar in scadere estimarile privind vanzarile anului 2007, transmite Mediafax.
Modificarea in sens negativ a estimarilor financiare a fost anuntata dupa ce grupul franco-american si-a publicat rezultatele trimestriale, peste asteptari. Alcatel-Lucent, care a emis deja trei avertizari privind nivelul profitului dupa unirea celor doua entitati, in decembrie 2006, a anuntat ca vanzarile anului 2007 vor stagna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.