Deranjat ca nu mai putea sa contemple Marea Baltica, un pensionar german de 70 de ani a taiat cu drujba 122 de arbori pentru ca sa se poata bucura de o priveliste deosebita din casa sa de vacanta, a anuntat politia din Lübeck (nord), relat
Deranjat ca nu mai putea sa contemple Marea Baltica, un pensionar german de 70 de ani a taiat cu drujba 122 de arbori pentru ca sa se poata bucura de o priveliste deosebita din casa sa de vacanta, a anuntat politia din Lübeck (nord), relateaza AFP, citat de Rompres. Barbatul care locuieste la Hamburg (nord) si-a recunoscut faptele, comise saptamana trecuta in apropierea casei sale de vacanta din Scharbeutz. El a explicat ca a vrut sa aiba o vedere mai buna la Marea Baltica, potrivit politiei. Terenul sau se afla pe tarm, iar barbatul a taiat 122 de copaci care se aflau intre casa si mare. Arborii erau insa proprietatea unui domeniu forestier care apartine statului. Autoritatile au deschis o ancheta pentru degradare de bunuri si incalcarea legii privind protectia naturii. Prejudiciul financiar este estimat la 15.000 de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.